Konserwator do lodów Aruba 2
Opis produktu
Konserwator do lodów Aruba 2 1.0m
Konserwator do lodów firmy Igloo
Seria dystrybutorów do lodów gałkowych ARUBA 2 to urządzenia mniejsze, nadające się do zastosowania w mniejszych lokalach gastronomicznych, szczególnie małych cukierniach, kawiarniach i małych stoiskach z lodami. Urządzenia dostępne są w szerokości 1 m na 7 smaków lub 1.25 metra na 10 smaków lodów. Utrzymanie szyby frontowej w czystości ułatwi system teleskopowego podnoszenia, a wykonanie z trwałych materiałów blachy nierdzewnej i kwasoodpornej sprawi, że urządzenie będzie z powodzeniem spełniać swoją funkcję przez długi okres czasu. ARUBA 2 posiada agregat chłodniczy wewnętrzny, elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem oraz elektroniczny rejestrator temperatury wraz z oprogramowaniem w standardzie.
Wyposażenie standardowe:
-agregat chłodniczy wewnętrzny
-chłodzenie dynamiczne
-izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej
-obudowa drewniana- możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO)
-przestrzeń ekspozycyjna z blachy nierdzewnej przygotowana pod pojemniki VGN2
-blat roboczy z blachy nierdzewnej
-profile aluminiowe anodowane na kolor srebrny lub złoty (wzornik IGLOO)
-teleskopowy system podnoszenia giętej szyby frontowej
-nawiew ciepłego powietrza na szybę frontową
-roleta ręczna (od strony obsługi)
-lampa ze świetlówką LED (cukierniczą)
-nóżki służące do wypoziomowania urządzenia
-odszranianie automatyczne
-automatyczne odparowanie kondensatu
-elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie1
-elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem1
-alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora1
1tylko przy zastosowaniu termostatu IGLOO
2na 7 smaków w ARUBA 2/1.0 lub 10 smaków w ARUBA 2/1.25
Dane technoczne ARUBA 2 1.0:
-długość 1070 mm
-pojemność użytkowa 62 dm3
-powierzchnia półek 0,6 m2
-głębokość 930 mm
-czynnik chłodniczy R507
-temperatura odparowania -30 st. C
-napięcie 230 V/ 50 Hz
-moc chłodnicza 733 W
Do tego produktu polecamy również

